«Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό»

Ο Γιώργος Πετράκης ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα του ΑΟΧ Κισσαμικού κόντρα στον Πλατανιά.

Στο γεγονός ότι ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός ήταν καλύτερος, πίεσε και δεν δέχτηκε γκολ στο ντέρμπι με τον Πλατανιά στάθηκε ο Γιώργος Πετράκης. Παράλληλα, τόνισε ότι στο τέλος θα φανεί αν θα δικαιωθεί η προσπάθεια και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

«Ήταν ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω του ότι και οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη. Υπάρχει μια δεύτερη ιδιαιτερότητα που αφορά εμάς, εμένα και τον αντίπαλο προπονητή τον κ. Τάτση. Το ματς ήταν κλειστό, όμως και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε, μπορούσαμε να το κερδίσουμε και όχι μόνο να αποσπάσουμε την ισοπαλία. Δεν θυμάμαι η αντίπαλη ομάδα να μας κάνει κάποια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θέλω να το κρατήσουμε. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε δεχτεί γκολ, σήμερα όμως όχι μόνο δεν δεχτήκαμε, αλλά δεν απειληθήκαμε.

Αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλουμε να το κρατήσουμε και να το ενισχύσουμε στη συνέχεια. Σε αυτό που θα χρειαστούμε περισσότερη δουλειά έχει να κάνει με την τελική προσπάθεια. Κι εκεί δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι λάθος, αλλά κάποιες φορές το γκολ είναι και λίγο ψυχολογία. Η ομάδα μας στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη με βάσει αυτών που έχει κάνει τώρα και δεν αναφέρομαι στο αποτέλεσμα, αλλά στην εικόνα και πως θα μπορούμε να σκοράρουμε περισσότερο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά κι εμείς κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι πλέον πολύ κοντά», τόνισε αρχικά:

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν παίρνει βαθμούς: «Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό και θα δούμε στο φινάλε που θα έχει φτάσει ο καθένας, με βάσει την προσπάθεια που κάνει. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και αυτό προσπαθούμε. Τα αποτελέσματα δεν είναι 100% αυτά που εμείς θέλουμε, με βάσει αυτό που έχουμε χτίσει και τις προσδοκίες τις δικές μας, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περάσουμε παράγοντες που μπορούνε. Αυτή είναι η δουλειά μας κι ότι μπορούμε να κάνουμε στο αγωνιστικό τμήμα. Συγκεκριμένα δεν μπορώ να αναφέρω, γιατί προσπαθώ να κρίνω τη δουλειά μας μέσα από πόσες τελικές μπορούμε να δημιουργήσουμε και πόσες δεν θα μπορεί ο αντίπαλος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, είχα πει την προηγούμενη αγωνιστική αυτό το κάνουμε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε».

Ο Νταμιάν Γκίνη από την πλευρά του δήλωσε: «Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Δύο ομάδες από την ίδια πόλη. Σε θέμα ποιότητας δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Μας αδικεί το σκορ, είχαμε 5-6 κλασικές ευκαιρίες, ενώ ο Πλατανιάς αν θυμάμαι καλά εκτός από δύο σουτ στο πρώτο ημίχρονο και μια αναμπουμπούλα στο δεύτερο δεν είχε άλλες ευκαιρίες, δεν μας απείλησε. Συνεχίζουμε. Θα κάνουμε δουλειά στην τελική πάσα και στην αποτελεσματικότητα στο γκολ, γιατί αυτό μας λείπει. Είμαστε καλύτεροι σε όλα τα παιχνίδια. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί, αλλά δεν ξέρω, θα δουλέψουμε, είναι πολύ κοντά το επόμενο παιχνίδι και η δουλειά δικαιώνει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep