«Φανήκαμε κουμπωμένοι»

Ο Γιώργος Πετράκης δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό που πήρε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην Σπάρτη. Ο Γιώργος Πετράκης δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό που πήρε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στην Σπάρτη.

Ο προπονητής του ΑΟΧ Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, ξεκαθάρισε πως δεν πήγαν στην Σπάρτη για την ισοπαλία και πως πρέπει να βρουν λύσεις για κλειστές άμυνες.

Στην καλή άμυνα που έπαιξε η Σπάρτη και δεν άφησε τον ΑΟΧ Κισσαμικό να δημιουργήσει στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Πετράκης. Δεν θέλησε να σχολιάσει την φάση του πέναλτι που δόθηκε μετά από συνεννόηση του 4ου διαιτητή με τον πρώτο, ενώ έβαλε ως στόχο να δουλέψουν αρκετά ώστε να γίνει πιο εύκολο το ξεκλείδωμα στις κλειστείς άμυνες.  

Η συνέντευξη Τύπου και όσα είπε ο Γιώργος Πετράκης μετά την ισοπαλία 1-1 με την Σπάρτη:  

«Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που ψάχναμε σαν ομάδα παρότι ήταν εκτός έδρας. Στόχος μας ήταν να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Βρήκαμε απέναντι μας μια ομάδα πολύ οργανωμένη αμυντικά και κλεισμένη στο μισό γήπεδο που ήταν κάτι που μας δυσκόλεψε στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για αυτές.  

Αυτό μας δημιούργησε άγχος και σίγουρα θα πρέπει να μάθουμε να το αποβάλουμε και ήταν κάτι που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Αυτά τα δύο στοιχεία μας έκαναν να μην έχουμε την εικόνα που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, αφού δεν είχε απειλήσει ιδιαίτερα η Σπάρτη, αλλά και εμείς δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε διαδρόμους.  

Με αυτά τα δεδομένα στο παιχνίδι και μετά τις αλλαγές που έγιναν μας βοήθησαν να αλλάξουμε την εικόνα μας  και να γίνουμε περισσότερο απειλητική παρά τον τρόπο παιχνιδιού της Σπάρτης. Στο δεύτερο ημίχρονο με το ρίσκο που πήραμε για να ισοφαρίσουμε και ίσως να πάρουμε το παιχνίδι, κάναμε τον αντίπαλο να βρει κάποιους χώρους.  

Αυτό το παιχνίδι αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού μπήκαμε στη ροή του πρωταθλήματος και θα κοιτάξουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε αρκετά καλά να τα βελτιώσουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα».  

- Ποιοι είναι οι στόχοι του ΑΟΧ Κισσαμικού για την φετινή περίοδο;

«Ξεκινήσαμε κάτι καλό από πέρσι με μια συγκεκριμένη δομή διοικητικά, στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να τελειώσουμε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας είναι αυτό να το αναπτύξουμε και να το κάνουμε ακόμη καλύτερο ώστε να βάλουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από αυτό που καταφέραμε πέρσι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, αλλά αν ελευθερωθούμε μέσα από τα παιχνίδια και τις νίκες θα καταφέρουμε και εμείς να πετύχουμε τους στόχους μας».

- Σας αιφνιδίασε καθόλου η αντιμετώπιση από τον αντίπαλο προπονητή τακτικά;

«Σίγουρα όταν θα πρέπει να διασπάσεις μια τέτοια άμυνα που δεν αφήνει χώρους ούτε στη πλάτη της, ούτε στο μέσο διάστημα υπάρχουν δυσκολίες για όποιον θέλει να δημιουργήσει. Αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει και στα φιλικά και ξέρω πως το ένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση που έχει ο αντίπαλος και την θέληση να παίξει άμυνα, αλλά και με εμάς που φανήκαμε κουμπωμένοι διότι και εμείς είμαστε μια νεαρή ομάδα. Για εμάς αυτό είναι ένα ερέθισμα ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε στα επόμενα παιχνίδια παρόμοιες καταστάσεις».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep