Πλουραλισμός και θέαμα

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με γκολ των Μαλόνγκα, Αποστολόπουλου, Σιμόν νίκησε 5-0 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας ήταν για τον ΑΟΧ Κισσαμικό το τεστ του Σαββάτου (22/09) στα Περιβόλια απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Απόντων ποδοσφαιριστών όπως οι Ρίσκι, Ζιούλης, Καραγιάννης, Σελινιωτάκης οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα και προσέφεραν θέαμα στη φιλική νίκη με 5-0.

Στο 25' ο Μαλόνγκα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (ασίστ ο Τεγούσης), ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Παληγεώργος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ του Νικολούδη. Στο 64' ο Αποστολόπουλος με ψαλιδάκι έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη και τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η σειρά του Σιμόν να χριστεί σκόρερ με εκτέλεση φάουλ. Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα μπορούσε στο 76' να μειώσει ο Βεστάκης, όμως στο σουτ που επιχείρησε όταν πέρασε τον Λαζαρίδη η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Τρία λεπτά πριν το φινάλε και αφού προηγήθηκε συνδυασμός των Σιμόν, Τόλι, ο δεύτερος έδωσε την ασίστ στον Γκίνη και αυτός έκανε το 4-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89' ο Σιμόν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα από μπαλιά του Αρναρέλλη.

ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης (46' Λαζαρίδης), Γρηγορόπουλος (46' Τόλι), Σισέ (67' Νικολακάκης), Καμένης (46' Φαζός), Παπαχρήστος (46' Αρναούτογλου), Καραγεώργης (46' Γκίνη), Τεγούσης (46' Καντιμά), Βρεττός (46' Σάλιακας), Νικολούδης (46' Σιμόν), Χαλκιαδάκης (46' Αποστολόπουλος), Μαλόνγκα (60' Αρναρέλλης).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός (82' Βλαχάκης), Παληγεώργος (77' Βασιλάκης), Καρβουνιάρης, Κυτράκης, Παναγιωτόπουλος, Βαρδάκης (77' Μαρκουλάκης), Μαζιώτης (77' Τριμίντζιος), Μποτωνάκης (77' Περδικάκης), Μάστορας (65' Βεστάκης), Ξαγοράρης (61' Τσίτας), Νικόλτσης (77' Σοφούλης).

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep