Κλήση για Σισέ

Ο Αλί Σισέ κλήθηκε στην Εθνική της Σιέρα Λεόνε για την αναμέτρηση με την Αιθιοπία. Ο Αλί Σισέ κλήθηκε στην Εθνική της Σιέρα Λεόνε για την αναμέτρηση με την Αιθιοπία.

Στην Εθνική ομάδα της Σιέρα Λεόνε κλήθηκε ο Αλί Σισέ του ΑΟΧ Κισσαμικού για την αναμέτρηση της με την Αιθιοπίας για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. 

Ο Αλί Σισέ θα λείψει από τις προπονήσεις του ΑΟΧ Κισσαμικού τις επόμενες ημέρες, αφού θα μεταβεί στην πατρίδα του για να ενισχύσει την προσπάθεια της Σιέρα Λεόνε στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο αμυντικός της ομάδας των Χανίων θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αιθιοπία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Σιέρα Λεόνε συμμετέχει στον 6ο όμιλο και το παιχνίδι είναι για την 2η αγωνιστική. Στην πρώτη ημέρα των προκριματικών επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Κένυα, ενώ η Αιθιοπία είχε ηττηθεί με 5-0 στην Γκάνα.

Από τις προπονήσεις του ΑΟΧ Κισσαμικού απουσιάζει και ο Μανώλης Σάλιακας, αφού έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για την αναμέτρηση με την Τσεχία στο Γιάμπλονετς.     

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep