Ισοπαλία με Στυλίδα

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΧ Κισσαμικό και την Στυλίδα. Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΧ Κισσαμικό και την Στυλίδα.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Στυλίδα σε φιλικό στο Καρπενήσι. 

Το πρώτο φιλικό του ΑΟΧ Κισσαμικού στο Καρπενήσι τελείωσε ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ομάδα της Στυλίδας. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν αρκετά κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία, αλλά είχε και καλά διαστήματα σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης. Τα γκολ ήρθαν από τον Κουφιώτη στο 35ο λεπτό για την Στυλίδα που προηγήθηκε και για την ομάδα των Χανίων ισοφάρισε ο Αρναρέλλης στο 74ο λεπτό μετά από ωραία μπαλιά του Γρηγορόπουλου. 

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (30' Παπαδόπουλος, 60' Δασκαλάκης), Καραγεώργης (46' Χρυσαφόπουλος), Κεχαγιάς (46' Σισέ), Ζιούλης (77' Νικολακάκης), Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης (46' Καντιμά), Γκίνη, Τεγούσης, Βρεττός (46' Καραγιάννης), Αρναρέλλης, Νικολούδης (46' Γρηγορόπουλος).

ΑΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Ι. Βαρυπάτης, Στυλιανός, Ζωγράφος, Α. Κουφιώτης, Μπουσάι, Καραλής, Κ. Κουφιώτης, Μάλλιος, Ξεζώνοτος, Λέντας. Έπαιξαν και οι Κολντρέου, Α. Βαρυπάτης, Μανιάς, Μούτσελος, Σκιαθίτης, Μυκωνιάτης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Πετράκης, δήλωσε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Στυλίδας που ήρθε στο Καρπενήσι για να παίξουμε αυτό το φιλικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Προφανώς και δεν είμαστε ακριβώς αυτό που θέλουμε, αλλά με βάση τα πράγματα που δουλεύουμε οι παίκτες δείχνουν να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά ζητάω σαν προπονητής και επειδή έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας στην προετοιμασία, ώστε να “φορτώσουμε” τώρα στο βασικό στάδιο και στην ουσία στη συνέχεια να μην έχουμε τραυματισμούς».

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep