Και Αλί Σισέ στον ΑΟΧ Κισσαμικό

Ο 24χρονος αμυντικός Αλί Σισέ υπέγραψε στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ένα αμυντικό με παραστάσεις από Αγγλία και Σουηδία πρόσθεσε στο δυναμικό του ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ο λόγος για τον Αλί Σισέ, ο οποίος είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε, ωστόσο γεννήθηκε στο Λονδίνο. Έχει αγωνιστεί σε Λέστερ, Κόλτσεστερ, Κέμπριτζ και Φρέι Τάμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Alie Sesay.

Ο Αλί Σισέ γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1994 στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, με την εθνική ομάδα της οποίας έχει “χριστεί” διεθνής. Αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στη Λέστερ και στη συνέχεια απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις από τις League One (Κόλτσεστερ 3 συμμετοχές) και League Two (Κέμπριτζ 5 συμμετοχές – Μπαρνέτ 18 συμμετοχές) της Αγγλίας. Τον Ιανουάριο του 2017 πήρε μεταγραφή για τη Frej Täby (Superettan – Β’ Σουηδίας), όπου μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές (πρωτάθλημα – πλέι οφ) και 2 γκολ και επίσης 4 συμμετοχές στο Κύπελλο».

Ο 24χρονος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ένταξή του στην ομάδα μας ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Έχω και εγώ φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Το διάστημα που είμαι στα Χανιά είδα ότι η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep