Αναμονή εκκαθαρίσεων

Τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές προς παραχώρηση από τις μεγάλες ομάδες θα περιμένει ο Γιώργος Πετράκης για να φτιάξει πάλι το ρόστερ του ΑΟΧ Κισσαμικού. Τις λίστες με τους ποδοσφαιριστές προς παραχώρηση από τις μεγάλες ομάδες θα περιμένει ο Γιώργος Πετράκης για να φτιάξει πάλι το ρόστερ του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός περιμένει να δει τι θα πράξουν οι ομάδες από τις οποίες θα πάρει δανεικούς και τις τελικές λίστες παραχώρησης. 

Με την ποιότητα των δανεικών θα προχωρήσει και αυτή τη σεζόν ο ΑΟΧ Κισσαμικός και βρίσκεται σε αναμονή για να βγουν οι λίστες των προπονητών με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζουν αυτή τη σεζόν και θα θελήσουν να τους δώσουν παιχνίδια σε άλλες ομάδες. Την περσινή περίοδο πήρε οκτώ ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό, αλλά μάλλον δεν θα πάρει πάλι τόσους πολλούς, αφού αναμένεται να έχει λόγο και στην λίστα του ΠΑΟΚ με τους νεαρούς. 

Δύσκολο φαντάζει να έχει επιλογές από την λίστα της ΑΕΚ που πέρσι πήρε δύο ποδοσφαιριστές, όπως και από τον ΟΦΗ με όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Χανιά. Από την άλλη αρκετοί από όσους είχαν αγωνιστεί την τελευταία σεζόν ως δανεικοί δεν αναμένεται να συνεχίσουν στον Κισσαμικό, όπως και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ήταν πέρσι στον ΑΟΧ Κισσαμικό έκλεισαν ήδη σε άλλες ομάδες. 

Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων, πάντως, επιθυμεί να κρατήσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό του την περσινή σεζόν και έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. 

ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΤΟΥ 2017-18 

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Ξύδας
Αρντίν Τόλι
Αντώνης Φουάσης
Ιάσων Γαβαλάς
Αντώνης Καραγεώργης
Μανώλης Σάλιακας
Δημήτρης Τασιούλης
Κώστας Μεγαρίτης

  • ΑΕΚ

Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης
Γιάννης Παπαδόπουλος

  • ΟΦΗ

Νίκος Βρεττός

  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νταμιάνο Γκίνη

Last modified onΚυριακή, 15 Ιούλιος 2018 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep