Σε αναμονή... Ροκάκη

Ο σχεδιασμός του ΑΟΧ Κισσαμικού μπαίνει στην τελική ευθεία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο σχεδιασμός του ΑΟΧ Κισσαμικού μπαίνει στην τελική ευθεία αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η επιστροφή του προέδρου του ΑΟΧ Κισσαμικού από το εξωτερικό θα βάλει στην τελική ευθεία τα δεδομένα για τη νέα σεζόν.

Ο Αντώνης Ροκάκης βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελματικές υποχρεώσεις και η επιστροφή του την Παρασκευή (29/6) αναμένεται να είναι η αφετηρία για την οργάνωση του ΑΟΧ Κισσαμικού ενόψει της νέας σεζόν. Το βασικό σχέδιο δεν θα απέχει πολύ από την προηγούμενη σεζόν που κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη και ίσως αυτός είναι και ένας από τους λόγους που καθυστέρησε η οργάνωση. 

Το σχέδιο των δανεικών απαιτεί και κάποια αναμονή, μέχρι να διαπιστωθεί ποιοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους. Το πρώτο μέλημα βέβαια είναι να υπάρξει η επαφή με τον Γιώργο Πετράκη ώστε να υπογραφεί η ανανέωση της συνεργασίας τους και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. 

Από εκεί και πέρα, τα σχέδια έχουν γίνει και σίγουρα έχει διατηρηθεί επαφή με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που είχαν πέρσι βρεθεί στα Χανιά. Σημαντική παράμετρος και η είδηση πως στην πρώτη της ΑΕΚ που έγινε στα Σπάτα την Πέμπτη (28/6) δεν ήταν δύο εκ των δανεικών προς τον Κισσαμικό, ο Άλκης Μακροπουλιώτης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που έδωσε λύσεις στο τέλος του πρωταθλήματος κάτω από τα δοκάρια. 

[googlead][/googlead] 

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep