Πάλι μικρός μέσος όρος

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πάλι θα κινηθεί στην λογική των μικρών και των δανεικών για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πάλι θα κινηθεί στην λογική των μικρών και των δανεικών για το νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναμένεται να κινηθεί πάλι στην λογική των δανεικών και του μικρού μέσου όρου ηλικίας για να χτίσει την ομάδα του 2018-19. 

Στην επιτυχημένη συνταγή του νεαρού μέσου όρου ηλικίας και των ποδοσφαιριστών που θέλουν να διακριθούν και να δείξουν το ταλέντο τους θα προχωρήσει και αυτή τη σεζόν ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη αποφασίσει για την συνέχιση της περσινής λογικής, με ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι μέσα σε αυτά τα δεδομένα.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ο σχεδιασμός, αφού τελειώνουν και οι υποχρεώσεις του προπονητή Γιώργου Πετράκη με την σχολή προπονητών για το δίπλωμα UEFA Pro στην Ρόδο. Παράλληλα ευνοεί και ο χρόνος, αφού οι προετοιμασίες των ομάδων της Super League έχουν ξεκινήσει και θα παρθούν αποφάσεις από τους προπονητές τους για τους ποδοσφαιριστές που είναι υπό παραχώρηση και οι οποίοι θα μπουν αμέσως στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΑΟΧ Κισσαμικού.

[googlead][/googlead]  

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep