Πιο νωρίς από... πέρυσι

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού σε μια από τις προπονήσεις της ομάδας.

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι συνηθισμένοι στον προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής και έτσι δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα και αυτή τη σεζόν. 

Νωρίτερα από ό,τι πέρυσι αναμένεται να γίνει ο προγραμματισμός του ΑΟΧ Κισσαμικού για τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τουλάχιστον για φέτος ένα σταθερό στοιχείο που είναι πιθανότατα ο τεχνικός Γιώργος Πετράκης που «έχτισε» την περασμένη χρονιά το ρόστερ λίγο πριν τον Αύγουστο. 

Η πρόσληψη Πετράκη είχε ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου, ενώ όσες κινήσεις είχαν γίνει στην ομάδα μέχρι τις 25 Ιουλίου ακυρώθηκαν, αφού τότε ενημερώθηκαν πως η ΠΑΕ δεν πέρασε τη διαδικασία αδειοδότησης και έπρεπ να κινηθεί με ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Οι προπονήσεις είχαν αρχίσει στις 4 Αυγούστου και ήταν κλειστές για το κοινό των Χανίων, ενώ η ομάδα έκανε την προετοιμασία της στο Καρπενήσι από 14 μέχρι 25 Αυγούστου.

Αν με αυτή την συνταγή κατάφερε ο Γιώργος Πετράκης να δημιουργήσει ένα σύνολο που πήρε την 4η θέση στο πρωτάθλημα, σίγουρα θα μπορέσει να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα με ένα μήνα παραπάνω στη διάθεσή του για την οργάνωση του ΑΟΧ Κισσαμικού.

[googlead][/googlead] 

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep