Βελτιώσεις στο προπονητικό

Έργα θα γίνουν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς που χρησιμοποιεί ως προπονητικό ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Έργα θα γίνουν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς που χρησιμοποιεί ως προπονητικό ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τις βελτιώσεις στους χώρους και τα γήπεδα της Μοναχής Ελιάς που γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας.

Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων, η διοίκηση του ΑΟΧ Κισσαμικού έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις στην Μοναχή Ελιά, όπου η ομάδα κάνει τις προπονήσεις της. Το βασικό έργο αφορά την αλλαγή του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο, αλλά και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Πρόσθετη αλλαγή είναι και η μεταμόρφωση του δεύτερου γηπέδου που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις και μέχρι τώρα ήταν «ξερό». Πλέον θα μπει νέος πλαστικός χλοοτάπητας σύγχρονης γενιάς ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και από την πρώτη ομάδα τις ημέρες που χρειάζεται να μην πατηθεί ο κανονικός χλοοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο. 

Τα σχέδια της αναμόρφωσης βρίσκονται στην Περιφέρεια Κρήτης, η οποία θα αναλάβει το κόστος σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και θέληση της διοίκησης του ΑΟΧ Κισσαμικού είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα και να μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας το καλοκαίρι.

 [googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep