Προπόνηση στο Μουζάκι

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός παρέμεινε το βράδυ της Τετάρτης (16/5) στα Τρίκαλα μετά την αναμέτρηση και την ήττα με 2-1 από την τοπική ομάδα. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός παρέμεινε το βράδυ της Τετάρτης (16/5) στα Τρίκαλα μετά την αναμέτρηση και την ήττα με 2-1 από την τοπική ομάδα.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός παρέμεινε στη Θεσσαλία και το πρωί της Πέμπτης (17/5) και οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικό πριν την επιστροφή στα Χανιά.

[googlead][/googlead]

Στο Μουζάκι γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού το πρωί της Πέμπτης (17/5) αφού η αποστολή της ομάδας παρέμεινε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα στην Καρδίτσα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν 90 λεπτά έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας (20/5, 17:00) σε ξένο έδαφος και οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να πατήσουν στα Χανιά αργά το απόγευμα της Πέμπτης (17/5). Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά η ομάδα του και να παραμείνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep