«Καλός ο βαθμός και το σερί μας»

Ο Γιώργος Πετράκης αναφέρθηκε στη δημιουργικότητα του ΑΟΧ Κισσαμικού στο δεύτερο ημίχρονο.

[googlead][/googlead]
Ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε ότι η ομάδα του ισορρόπησε το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε φάσεις και δίκαια έφθασε στην ισοφάριση (1-1). Παράλληλα, στάθηκε στο αήττητο σερί των επτά αγώνων που τρέχει ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Ο Γιώργος Πετράκης τόνισε μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο:

«Γνωρίζαμε και πριν την αφετηρία του παιχνιδιού ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας μία ομάδα που έχει εμπειρία, που έχει μέσα πολύ καλούς παίκτες, με ένα συγκεκριμένο σχέδιο και που σίγουρα βάσει της βαθμολογικής θέσης θα ήθελε πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο πιεστήκαμε από τον αντίπαλο κατά κύριο λόγο από τη διαχείριση της πρώτης και της δεύτερης μπάλας, που έφταναν κοντά στην περιοχή μας, διότι ο αντίπαλος είχε ικανότητα σε αυτό και το πώς διαχειριζόταν μετά, χωρίς να γίνουν ιδιαίτερες ευκαιρίες, νομίζω ότι ήταν μοιρασμένες.

Αλλά φαινόταν ότι τον έλεγχο του παιχνιδιού τον είχε ο Αιγινιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, διαχειριστήκαμε αυτά τα κομμάτια που είπα προηγουμένως και καταφέραμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Μετά την ισοφάριση ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και κάναμε 1-2 προϋποθέσεις αρκετά καλές για να δημιουργηθούν κάποιες ευκαιρίες και να σημειωθεί κάποιο γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.

Με βάση τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Μας ικανοποιεί ο βαθμός που πήραμε και το σερί που τρέχουμε, όπου είμαστε αήττητοι και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο μέχρι το τέλος. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αιγινιακού και στον συνάδελφο και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν τους στόχους τους».

Για το αν είναι στόχος η τετράδα:
«Ναι το έχω αναφέρει ξανά ότι εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, την 4η θέση».

Για το ότι δεν θα έχει αντίκρισμα η 4η θέση επειδή έμεινε ο Παναθηναϊκός:
«Δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω αυτό. Με ρωτήσατε για τον στόχο και σας απάντησα, είναι η 4η θέση. Δεν χωράνε περαιτέρω σχόλια σε αυτό».

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep