Για εδραίωση στην 4αδα αρχηγού παρόντος

Συμμετείχε κανονικά ο Αλέξης Σελινιωτάκης στην τελευταία προπόνηση τού ΑΟ Χανιά Κισσαμικού πριν από το ματς με τον Παναιγιάλειο

[googlead][/googlead]

Υστερα από δύο σερί ισοπαλίες με ΟΦΗ (1-1) και Αναγέννηση Καρδίτσας (3-3), ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός επιζητά τη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο στα Περιβόλια (30/4, 17:00) για να εδραιωθεί στην πρώτη 4αδα της Football League.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συνδράμει και ο Αλέξης Σελινιωτάκης. Ο αρχηγός της ομάδας δεν είχε προπονηθεί το Σάββατο λόγω ίωσης, όμως την Κυριακή 29/4 συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα ο προπονητής Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει τον τοπ σκόρερ της ομάδας Γιώργο Ξύδα που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή καρτών, αλλά και τον βασικό στόπερ Αγγελο Ζιούλη, λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι. Παράλληλα, εκτός μάχης είναι και ο Μεγαρίτης, ύστερα από επέμβαση στον ώμο.

Αντίθετα, εξέτισαν ποινή καρτών οι Καλούδης Λεμονής, Παναγιώτης Αρναούτογλου και ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο τερματοφύλακας Γιώργος Λαζαρίδης.

Η αποστολή -όπως έχει καθιερωθεί πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια- θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την επικράτηση 0-2 στις Σέρρες (14/4) και να διευρύνει το αήττητο σερί στους έξι αγώνες (τελευταία ήττα 2-3 από Αρη στις 24 Μαρτίου).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep