Δύο επιστρέφουν, δύο εκτίουν

Τι αλλάζει στα πλάνα του Γιώργου Πετράκη για το ματς του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού με τον Παναιγιάλειο - κάλεσμα της ΠΑΕ στον κόσμο

[googlead][/googlead]

Δύο επιστροφές και δύο νέες απουσίες διαφοροποιούν τα πλάνα του Γιώργου Πετράκη εν όψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο τη Δευτέρα 30 Απριλίου στα Περιβόλια (17:00).

Ο τοπ σκόρερ της ομάδας Γιώργος Ξύδας (έχει σημειώσει 4 γκολ στα τελευταία 5 παιχνίδια φτάνοντας συνολικά τα 9 στο πρωτάθλημα) έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ θα απουσιάσει και ο βασικός στόπερ Αγγελος Ζιούλης, μετά την αποβολή του στο 3-3 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (δέχτηκε δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά).

Η ισοπαλία στην Καρδίτσα απομάκρυνε περισσότερο τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό απο την 3η Παναχαϊκή, αφού το -2 έγινε σε δύο αγωνιστικές -6 (προηγήθηκε και η ισοπαλία με τον ΟΦΗ). Το πρόσημο της σεζόν πάντως είναι θετικότατο για τους Κρητικούς που απήυθυναν και κάλεσμα στο κόσμο για το ματς με τον Παναιγιάλειο.

«Με στόχο την επιστροφή στις νίκες η ομάδα μας υποδέχεται στα Περιβόλια τον Παναιγιάλειο, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να είστε όλοι εκεί! Όλοι μαζί μπορούμε!»

Σε αυτή την αναμέτρηση επανέρχονται οι Καλούδης Λεμονής και Παναγιώτης Αρναούτογλου που εξέτισαν, ενώ θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του λαβωμένου τερματοφύλακα Γιώργου Λαζαρίδη.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep