Να θυμηθεί τα... παλιά

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός, που αγνοεί τη νίκη περισσότερο από ένα μήνα, πάει στη Σπάρτη για comeback.

Τελευταία φορά που νίκησε στο πρωτάθλημα ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν στις 20 Φεβρουαρίου. Τότε η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε επικρατήσει με 2-0 εντός έδρας της Καλλιθέας. Μπορεί από τότε να μεσολάβησαν δύο τρίποντα στα χαρτιά, με Αχαρναϊκό και Βέροια, αλλά στο γήπεδο οι Χανιώτες μετρούν έκτοτε μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Το Σάββατο (31/3, 15.00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Σπάρτη στη Λακωνία και ο ΑΟΧ Κισσαμικός θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, αλλά και να πάρει... εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα από τους Λάκωνες στον πρώτο γύρο. Στην προσπάθεια αυτή, εκτός θα μείνει ο Τόλι που έχασε προπονήσεις με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας και οι τραυματίες Σερβιλάκης, Μεγαρίτης.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το βράδυ από το λιμάνι της Σούδας με τελικό προορισμό τη Σπάρτη. Στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Φουάσης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Τασιούλης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Σάλιακας, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ξύδας, Λέο.

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep