Αναμένει τους διεθνείς

Σεμινάριο της Sportradar παρακολούθησε, όπως όλες οι ομάδες της Κρήτης, ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

[googlead][/googlead]

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη έχει στρέψει το βλέμμα ο ΑΟΧ Κισσαμικός και ο τεχνικός, Γιώργος Πετράκης περιμένει πλέον την επιστροφή των διεθνών Σάλιακα, Τόλι. Αμφότεροι απουσίαζαν από την προπόνηση της Τρίτης (27/03) στην οποία δεν έδωσε το «παρών» και ο Σερβιλάκης.

Πριν την προπόνηση οι «κυανόλευκοι» παρακολούθησαν σεμινάριο της Sportradar στο πλαίσιο της διαδικασίας αδειοδότησης. Η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, ένας εκπρόσωπος της πολυεθνικής εταιρείας που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό βρέθηκε στα Χανιά για την ενημέρωση της ομάδας μας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων και ο τίτλος του ήταν ο εξής: «ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!». Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση για το πώς οι match-fixers (διεθνής όρος που χρησιμοποιείται για τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες) διαφθείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αυτών αγώνων. Πρόκειται για ένα σημαντικό κίνδυνο για τις καριέρες και το μέλλον των παικτών, των ιθυνόντων σε συλλόγους και διαιτητών».

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2018 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep