Συνάντηση... κορυφής και μπάρμπεκιου

Προπόνηση, διοικητική συνάντηση και μπάρμπεκιου στον ΑΟΧ Κισσαμικό την Τετάρτη (21/03).

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο (24/03, 15:00 – Περιβόλια). Η προπόνηση της Τετάρτης (21/03) ήταν μικρής διάρκειας και αφορούσε σε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Στο περιθώριο του προγράμματος, έγινε συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, τον προπονητή Γιώργο Πετράκη, παρουσία και του Α’ Αντιπροέδρου Γιώργου Ξηρουχάκη, του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων Λευτέρη Μπουζάκη και του τιμ μάνατζερ Γιώργου Τουλουπάκη

«Μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε μπάρμπεκιου δείγμα του πολύ καλού και οικογενειακού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μας» ανέφερε η ΠΑΕ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΑΟΧ Κισσαμικός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για ΑΟ Παλαιόχωρας, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ΕΠΣ Χανίων για τον τελικό της ΕΠΣ Χανίων. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον ΑΟ Παλαιόχωρας για την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων, την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την παρθενική της συμμετοχή και την καλή παρουσία της στον τελικό και την ΕΠΣ Χανίων για την άρτια διοργάνωση και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα που έδωσε στον αγώνα».

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep