Με κατ' ανάγκη δεξί μπακ

Ο Αντώνης Φουάσης Ο Αντώνης Φουάσης

Ποια είναι τα δεδομένα για τη θέση του δεξιού μπακ στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό, λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των διεθνών Τόλι και Σάλιακα από το ματς με τον Αρη.

[googlead][/googlead]

Με κατ' ανάγκη δεξί μπακ θα παραταχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου κόντρα στον Αρη στα Περιβόλια (15:00, ΕΡΤ3) ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, λόγω της απουσίας των διεθνών Άρντιτ Τόλι και Μανώλη Σάλιακα.

Το ίδιο είχε συμβεί και την 3η αγωνιστική (12 Νοεμβρίου) στο ματς με τον Αχαρναϊκό στο ΔΑΚ Γάλλου. Τότε ο Γιώργος Πετράκης είχε επιλέξει να καλύψει το κενό με τη μετάθεση στη συγκεκριμένη θέση του στόπερ Αλκη Μαρκοπουλιώτη.

Μία εβδομάδα νωρίτερα πάντως με αντίπαλο τον Εργοτέλη και παρόντος του Σάλιακα (που έπαιξε πλάγιος χαφ) είχε ξεκινήσει ως δεξί μπακ ο αριστεροπόδαρος Αντώνης Φουάσης. Στο 65' όμως αποβλήθηκε και έτσι στην επόμενη αναμέτρηση επιστρατεύτηκε ο Μαρκοπουλιώτης. Πέραν της συμμετοχής του στο Παγκρήτιο ο Φουάσης έχει αγωνιστεί φέτος ως αριστερό μπακ, αλλά και ως χαφ στην ίδια πλευρά.

Επίσης χρήζει επισήμανσης ότι ο Σάλακιας έχει καθιερωθεί σε ρόλο πλάγιου χαφ από τον Πετράκη, παρ' ότι τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε κυρίως ως μπακ. Είναι και αυτό ένα από τα κερδισμένα στοιχήματα του 40χρονου προπονητή.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep