Διαχωρίζουν τις δύο ήττες

Ο διαχωρισμός που κάνουν στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό για τις δύο σερί εντός έδρας ήττες - ποιοι παίκτες δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Πέμπτης 15/3.

[googlead][/googlead]

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν υπέστη δύο σερί εντός έδρας ήττες ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, αλλά στην ομάδα δεν θεωρούν ότι χάθηκε η σταθερότητα. Διαχωρίζουν τα δύο αποτελέσματα ως προς την εμφάνιση.

Γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά το 0-3 από τον Εργοτέλη σκόρπισε απογοήτευση, ενώ το 1-2 με την Παναχαϊκή έφερε στεναχώρια, μιας και η ομάδα ανταποκρίθηκε και έχασε στις λεπτομέρειες και ύστερα από διάφορες συγκυρίες.

Από κει και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης 15/3 δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα οι Μανώλης Σάλιακας (ενοχλήσεις στο γόνατο), Αλέξης Σελινιωτάκης (υπήρχε φόβος για μυικό τραυματισμό), Γιώργος Σερβιλάκης (ενοχλήσεις στη μέση) και ο Αρντιτ Τόλι (δέχτηκε ένα χτύπημα), ωστόσο εκτιμάται ότι όλοι θα ειναι ετοιμοπόλεμοι μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι.

Η ομάδα εξάλλου δεν έχει υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο (νίκη στα χαρτιά επί της Βέροιας) και θα παραταχθεί ξανά στο γήπεδο για επίσημο ματς στις 24 Μαρτίου στα Περιβόλια κόντρα στον Αρη. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο στόχος ήταν η συντήρηση της αερόβιας ικανότητας με τη μέθοδο των αγωνιστικών παιχνιδιών και η εκπαίδευση συγχρόνως της υποομαδικής επιθετικής τακτικής.

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2018 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep