«Δεν είδα διαφορές…»

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης είχε μόνο καλά λόγια για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Παναχαϊκή και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία. 

[googlead][/googlead]

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Έτσι, ο Γιώργος Πετράκης είχε μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του και δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αναλυτικά τα λεγόμενα του νεαρού τεχνικού των Κρητικών:

«Καταρχήν να αναφέρω πως κατά τη δική μου άποψη έγινε ένα πολύ ωραία παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναφορικά με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, εμείς σαν ομάδα ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε 2-3 ευκαιρίες να προηγηθούμε, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Αυτό δεν επηρέασε την ομάδα και είναι πολύ σημαντικό. Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ. Μέχρι που κερδίσαμε το πέναλτι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, από την στιγμή που δεχόμαστε το γκολ και πάλι από στημένη φάση, παρόλο που η προσπάθεια από πλευράς ποδοσφαιριστών μου ήταν η μέγιστη, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι. Μας είχε κλείσει τους χώρους και εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για την προσπάθειά τους και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ως αποτέλεσμα μας αδικεί. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και εμείς κοιτάμε την συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Όπως και σήμερα παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που είναι τρίτη στην βαθμολογία. Αλλά δεν είδα διαφορές. Το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον Άρη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά από την δική μας πλευρά θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να έχουμε καλή εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για την «πληγή» των στημένων φάσεων:

«Αυτό που μας κάνει περήφανους, είναι ότι δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, ευκαιρίες σε κανονική ροή αγώνα. Είναι κρίμα να δεχόμαστε γκολ από στατικές φάσεις. Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε και είναι στενάχωρο για την προσπάθεια των παικτών. Θα το αναλύσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να βρούμε λύσεις».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, Δημήτρης Τασιούλης τόνισε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Με μια πολύ καλή ομάδα. Τους παίξαμε στα ίσια. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και γενικότερα μέχρι το δεύτερο γκολ. Στο φινάλε του αγώνα, δεν ήμασταν και τόσο καλοί».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2018 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep