«Εγκρίθηκε ο φάκελος»

Ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός αναφέρει σε ενημέρωσή του ότι εγκρίθηκε από την ΕΠΟ ο φάκελος επιτήρησης.

[googlead][/googlead]

Επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ για την πληρότητα και την έγκριση του φακέλου επιτήρησης που κατέθεσε, είχε την Παρασκευή (2/3) η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά Κισσαμικός, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, του οικονομικού διευθυντή, της νομικής επιτροπής και της γραμματείας κατέθεσε εμπρόθεσμα τον φάκελο με τα κριτήρια που έβαλε η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Την Παρασκευή η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ενημερώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ για την πληρότητα και την έγκριση του φακέλου που κατέθεσε».

Παράλληλα η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα Football League 2017-2018 πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και μέσο που εργάζονται) στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep