Παλικαρίσια ο ΑΟΧ Κισσαμικός

«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι είπε στο Κύπελλο ο ΑΟΧ Κισσαμικός, 1-1 με τον Ολυμπιακό.

[googlead][/googlead]

Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στον 5ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΑΟΧ Κισσαμικός, αλλά δεν του έφταναν για πρόκριση. Η ομάδα των Χανίων μπορεί να είπε «αντίο» στον θεσμό και να μην πέρασε στους «16», αλλά το τελευταίο της παιχνίδι ήταν πολύ καλό απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Στον αγώνα των Περιβολίων οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1), με τους «ερυθρόλευκους» και τον Αστέρα Τρίπολης να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Τζούρτζεβιτς, με κοντινή προβολή, ύστερα από γύρισμα - κεφαλιά του Ζιλέ. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση λίγο μετά, αλλά το σουτ του Αποστολίδη στο 32' πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 33' ο Σέρβος φορ του Ολυμπιακού είχε δοκάρι, σε κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φιγκέιρας. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, οι Χανιώτες είχαν το σουτ του Τόλι στο 39', που πέρασε άουτ.

Στο 54ο λεπτό η ομάδα του Γιώργου Πετράκη απείλησε εκ νέου, αυτή τη φορά με την κεφαλιά του Παντελάκη, που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Μπορεί οι Πειραιώτες να είχαν την υπεροχή, αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός έφευγε διαρκώς μπροστά, στην προσπάθεια να "χτυπήσει" στην κόντρα. Η ισοφάριση ήρθε στο 68'. Ο Αποστολίδης κοντρόλαρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, άδειασε τον Λάμπρου και με εξαιρετικό συρτό σουτ με το αριστερό νίκησε τον Καπίνο (1-1). Η τελευταία σπουδαία ευκαιρία του Ολυμπιακού και η μοναδική τόσο καλή από το γκολ της ισοφάρισης και μετά, καταγράφηκε στο 94', όταν το σουτ του Τζούρτζεβιτς μέσα στην περιοχή προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡΣ: 68' Αποστολίδης - 29' Τζούρτζεβιτς

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (85' Μπατσάνιν), Χαλκιαδάκης (73' Ντάγκρας), Νικόλτσης (61' Τασιούλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Λάμπρου (75' Σισέ), Ένχελς, Νικολάου, Μαρτίνς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79' Μάριν), Μπεν, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Αϊναλής (Μακεδονίας)

Η βαθμολογία (5ος όμιλος):

1. Ολυμπιακός 7
2. Αστέρας 6
3. ΑΟΧ Κισσαμικός 4
4. Αχαρναϊκός 0

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep