«Δεν ήταν μόνο δικό μας θέμα»

Η τοποθέτηση του προέδρου του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη για το αναβληθέν παιχνίδι με την Βέροια. 
[googlead][/googlead]
 
Στα όσα διαδραματίστηκαν από το πρωί της Κυριακής (26/11) μέχρι την αναβολή του αγώνα του ΑΟΧ Κισσαμικού με την Βέροια αναφέρθηκε ο Αντώνης Ροκάκης. Ο πρόεδρος των Κρητικών τόνισε πως η ομάδα του συναίνεσε στην παράταση μιας ώρας στην έναρξη στου αγώνα, αλλά τόνισε πως δεν ήταν μόνο θέμα των «κυανόλευκων» το «κλείσιμο» του φύλλου αγώνα. 
 
Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτησή του:
 
«Εμείς ενημερωθήκαμε, όχι βέβαια από την αρχή, αλλά προς το μεσημεράκι ότι υπάρχει ένα θέμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσε να ταξιδέψει η ομάδα της Βέροιας. Μας ζητήθηκε η παράταση μίας ώρας την οποία δώσαμε. Συναινέσαμε δηλαδή στη Φούτμπολ Λιγκ ούτως ώστε να γίνει ο αγώνας. Από εκεί και πέρα, τελικά δεν ήταν αρκετή όπως φάνηκε η μία ώρα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλωστε δεν είναι θέμα δικό μας ή δεν είναι μόνο και δικό μας θέμα. Είναι θέμα διαιτητών, παρατηρητών, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».
 
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν είχε κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκόταν η αποστολή της Βέροιας, λέγοντας:
 
«Γνωρίζουμε από πληροφορίες από το λεωφορείο της Βέροιας ότι θέλουν ακόμα ένα μισάωρο για να φτάσουν (στις 16:45 περίπου), οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι ζόρικα».
 
Τέλος για την απόφαση του διαιτητή, Βισκαδούρου πρόσθεσε:
 
«Ο διαιτητής μας είπε ότι βάσει του ΚΑΠ πρέπει να κλείσει το φ.α. Εφόσον η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν αρκετά μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».
[googlead][/googlead]
Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep