Λεό, ο... νέος Κίκε

Ο Ζαν Μπατίστ Λεό κλέβει τις εντυπώσεις στον ΑΟΧ Κισσαμικό, με τους «κυανόλευκους» να τον χαρακτηρίζουν επένδυση για το μέλλον.

[googlead][/googlead]

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (13/09) ο ΑΟΧ Κισσαμικός έκλεισε την αυλαία ενίσχυσης με τον Ζαν Μπατίστ Λεό. Ο 21 ετών Γάλλος επιθετικός αποτέλεσε το τελευταίο απόκτημα, με την ελπίδα να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης και παράλληλα να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον προερχόμενος από τη Σοσό, που τον άφησε ελεύθερο λίγο πριν εκνπεύσει η θερινή περίοδος.

Ο Λεό που έχει ύψος 1,92μ., χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, αφού για πρώτη φορά έβγαινε εκτός Γαλλίας και ήδη έχει αρχίσει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ φόρεσε φανέλα βασικού και στην εντός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Καραϊσκάκη, δείχνοντας στοιχεία τεχνίτη και γρήγορου ποδοσφαιριστή. Δίχτυα δεν βρήκε, αλλά είχε τελικές προσπάθειες και στην ομάδα των Χανίων περιμένουν ότι όσο περνά ο καιρός ο ίδιος θα εγκλιματίζεται και θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

LLEO3

Ήδη τον νεαρό Γάλλο, ο οποίος είχε γεμάτες σεζόν με τη Σοσό Β', τον έχουν «τσεκάρει» ελληνικές ομάδες και στον ΑΟΧ Κισσαμικό βλέπουν στο πρόσωπό του μία επένδυση για το μέλλον. Εξάλλου, πρόσφατο είναι το παράδειγμα της μετακίνησης του Κίκε Μπούλα στην Ξάνθη μετά από ένα χρόνο προσφοράς. Σημειώνεται ότι ο Ζαν Μπατίστ Λεό έχει υπογράψει συμβόλαιο έως τις 30/6/2018.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep