«Αξιέπαινος Κισσαμικός»

Ο Κισσαμικός εξοφλεί τους Ν' Γκουέμ, Ψιάνο. Τρεις προσφυγές κατά του ΑΟΧ.

Κλείνει τα μέτωπα των προσφυγών ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Τη Δευτέρα (25/09) στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ, Στέργιου Ψιάνου, οι οποίοι έχουν σχεδόν εξοφληθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, ο δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής μετέφερε στην έδρα ότι: «Η συμπεριφορά του Κισσαμικού είναι αξιέπαινη. Δώστε μία μεγάλη αναβολή, γιατί οι δύο υποθέσεις δεν θα απασχολήσουν ξανά την επιτροπή σας.

Όπως αναφέρθηκε, στον Ν' Γκουέμ οφείλονται ακόμα 1.000 ευρώ και στον Ψιάνο 800. Έτσι, οι υποθέσεις τους αναβλήθηκαν για τις 30 Οκτωβρίου, ώστε έως τότε να έχουν εξοφληθεί.

Τρεις κατά ΑΟΧ

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, οι προσφυγές κυνηγούν ακόμα τον ΑΟ Χανιά, ο οποίος ξεκίνησε συνεργασία με τον Κισσαμικό μετά τον υποβιβασμό του. Συγκεκριμένα, εκδικάστηκε η υπόθεση του Παντελή Θεολόγου, του Ανδρέα Ηρακλή και του Αλέξη Ζέρη.

Ο Θεολόγου, σύμφωνα με τον μάρτυρα: «Πήρε όλη τη χρονιά 1.800 ευρώ και του χρωστούν 4.600 ευρώ». Ο Ηρακλής διεκδικεί 7.200 ευρώ και ο Αλέξης Ζέρης 4.200 ευρώ...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep