Πολλαπλά τα οφέλη

Τι κερδίζει ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός από την αλλαγή της έδρας στο ματς κυπέλλου.

Η αλλαγή έδρας της αναμέτρησης κυπέλλου του ΑΟ Χανιά - Κισσαμικού με τον Αχαρναϊκό (σημειωτέον θα διεξαχθεί στις 21/9 στα Περιβόλια αντί για το ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο) έχει πολλαπλά οφέλη για τους Κρητικούς:

1.Το ματς θα φιλοξενηθεί σε ένα γήπεδο το οποίο θέλει ως μόνιμη έδρα η ΠΑΕ, μιας και υπάρχει πλεόν η "σύμπλευση" με τον ΑΟΧ. Αναμένεται μάλιστα να ζητήσουν να μπει κλειδάριθμος στην κλήρωση, ώστε όταν παίζει εκτός έδρας ο Πλατανιάς στη Super League, ο ΑΟ Χανιά - Κισσαμικός να είναι γηπεδούχος στη Football League. Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν τόσο ο Κισσαμικός όσο και ο ΑΟ Χανιά έπαιζαν και στα Περιβόλια και στο Μάλεμε.

2.Διευκολύνεται η μαζικότερη προσέλευση του κόσμου που δίνει επιπλέον ώθηση σε κάθε ομάδα. Στο Ρέθυμνο η συμπαράσταση δεν θα ήταν ανάλογη για ευνόητους λόγους.

3.Υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι. Σε χαλαιπούς καιρούς οι αχρειάστες μετακινήσεις επιβαρύνουν τα ταμεία της ΠΑΕ. Πέρα δε από τα έξοδα μετακίνησης στο Ρέθυμνο, η ομάδα θα κόψει περισσότερα εισιτήρια στα Χανιά.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep