Χατ τρικ ο Ξύδας

Οικογενειακό διπλό στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Χρόνο συμμετοχής σε 25 ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Γιώργος Πετράκης στο οικογενειακό διπλό του ΑΟΧ Κισσαμικού την Πέμπτη (14/09). Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Ξύδας που έκανε χατ τρικ στη νίκη (5-2) των «άσπρων» απέναντι στους «κίτρινους».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ξύδας από σουτ του Ντάγκρα στο δοκάρι πέτυχε το 1-0, για να ισοφαρίσει με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Χαλκιαδάκης. Με το δεύτερο γκολ που προήλθε από ατομική προσπάθεια σε αντεπίθεση της ομάδας του ο Ξύδας σημείωσε το 2-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Έπειτα από ατομική ενέργεια ο Ντάγκρας πέτυχε το 3-1, για να ανεβάσει το σκορ στο 4-1 με το τρίτο του γκολ ο Ξύδας -που είχε και σουτ στο δοκάρι- εκμεταλλευόμενος σέντρα του Μπατσάνιν. Οι “Κίτρινοι” μείωσαν με τον Βρεττό που σκόραρε με διπλή προσπάθεια μετά από την αρχική απόκρουση του Λαζαρίδη και στο τέλος από ιδανική σέντρα του Φουάση ο Μπατσάνιν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΑΣΠΡΟΙ: Γαβαλάς (36′ Λαζαρίδης), Φουάσης, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Μουντοκαλάκης (36′ Λουβιτάκης), Ξύδας, Ντάγκρας, Τασιούλης, Μπατσάνιν

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Παπαδόπουλος (36′ Μπλατσιώτης), Τόλι, Παντελάκης, Καραγεώργης, Σερβιλάκης, Λεμονής, Μεγαρίτης, Βρεττός, Σάλιακας, Λέο, Χαλκιαδάκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep