Πάλι βασικός ο Σάλιακας

Ο δεξιός μπακ του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Μανώλης Σάλιακας, ήταν βασικός με την Εθνική Ελπίδων.

Η Εθνική Ελπίδων τέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της Μολδαβίας, στα προκριματικά για το Euro 2019. Στον αγώνα του Περιστερίου η "γαλανόλευκη" επικράτησε με 5-1 και ο μπακ του ΑΟΧ-Κισσαμικού, Μανώλης Σάλιακας, ήταν βασικός. Έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Επόμενο παιχνίδι είναι στις 10 Οκτωβρίου, εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο.

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν βασικός και στην πρεμιέρα των προκριματικών, στο «διπλό» σε βάρος της Λευκορωσίας.

ΕΛΛΑΔΑ (Αν. Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76' Μεληκιώτης), Λημνιός, Ανδρούτσος (79' Π. Ορφανίδης), Μανθάτης (65' Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΝΤΑΓΚΡΑ

Στις προπονήσεις της ομάδας έχει ενσωματωθεί και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Δημήτρης Ντάγκρας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Αποθεραπεία το απόγευμα της Δευτέρας στη Μοναχή Ελιά είχε το πρόγραμμα για την ομάδα μας, μετά τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Παλαιόχωρα.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας μιας ώρας και τα περιεχόμενά της ήταν ελαφρύ τρέξιμο και παιχνίδια τεχνικής με την μπάλα. Στην προετοιμασία της ομάδας μας έχει ενσωματωθεί και το τελευταίο μεταγραφικό μας απόκτημα, ο Δημήτρης Ντάγκρας. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (05/09) και το επόμενο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (09/09) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ».

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 21:39

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep