Πετράκης: "Νιώθω τυχερός"

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά - Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης μιλάει στο FL News για το ρόστερ της ομάδας, το στόχο και το... μυστικό για το "ξεμπούκωμα".

Το μεγάλο στοίχημα για τον Γιώργο Πετράκη είναι να παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό, ύστερα από ένα καλοκαίρι με ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει αποδεχτεί την πρόκληση και μάλιστα δηλώνει τυχερός για το ρόστερ που διαχειρίζεται. Παράλληλα, μιλάει στο FL News για το φετινό στόχο της ομάδας και εξηγεί πως θα προκύψει το επιθετικό "ξεμπούκωμα".

"Κάνουμε μία καινούργια προσπάθεια, με πολλά νέα πρόσωπα και χρειάζεται παραπάνω χρόνος για να γνωριστούμε και να δέσουμε. Το σημαντικό όμως είναι ότι στην προσπάθεια μου να περάσω τη δική μου φιλοσοφία έχω αρκετά καλούς δέκτες απέναντι μου. Δεν ξεχωρίζω κανένα παίκτη. Δεν κοιτάζω αν είναι δανεικός. Εχω πολύ καλούς παίκτες και αισθάνομαι τυχερός γι' αυτό" τονίζει ο Πετράκης.

Σε ότι αφορά την επιθετική δυστοκία που παρουσιάζει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια, ο κόουτς εξηγεί: "δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Οταν βρεθούμε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, όταν εμφανιστούμε πιο ξεκούραστοι, θα έχουμε και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Σε αυτή την περίοδο δουλεύουμε πρώτα τη φυσική κατάσταση και το δεύτερο κομμάτι είναι οι γενικές αρχές σε άμυνα - επίθεση και οι δύο αλλαγές κατοχής".

Πού βάζει τον πήχη όμως ο Πετράκης; "Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία".

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep