«Ονειρεύεται κάτι μεγάλο» (photos)

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι οπαδοί του ΑΟ Χανιά στην ανοικτή προπόνηση του ΑΟΧ Κισσαμικός.

Η συμπόρευση ΑΟΧ Κισσαμικού έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό και αυτό φάνηκε στην ανοικτή προπόνηση της Δευτέρας (28/08) στη Μοναχή Ελιά. Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν στο γήπεδο με φόντο τους «Blue Boys», οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» και με συνθήματα και καπνογόνα έδειξαν πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας των Χανίων.

Στη Μοναχή Ελιά βρέθηκε και ο Μιχάλης Τζουγκαράκης, ενώ ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης ανέφερε:

«Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον κόσμο και γενικότερα από το αποτέλεσμα και την έκβαση του εγχειρήματος έως τώρα. Τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά από τον απλό φίλαθλο, αλλά και γενικότερα από σημαντικούς και έγκυρους ανθρώπους των Χανίων. Αυτό μας δίνει δύναμη. Προχωράμε και προχωράμε δυνατά. Πιστεύω ότι ο κόσμος των Χανίων έχει ξεκινήσει να ονειρεύεται κάτι μεγάλο κι εμείς είμαστε εδώ για το φέρουμε εις πέρας».

Από την πλευρά του ο προπονητής, Γιώργος Πετράκης τόνισε:

«Το σημαντικότερο στοιχείο που αποκομίσαμε αυτές τις μέρες επειδή είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ότι καταφέραμε και βρεθήκαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Δουλέψαμε αρκετά καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Είχαν διάθεση. Οπως και να 'χει, αυτή η περίοδος, είναι αρκετά σκληρή, αλλά αυτό που μένει είναι ότι πραγματικά κερδίσαμε πράγματα. Το ίδιο φαίνεται και σε κάποιους αγώνες που έχουμε παίξει, ότι βγάζουμε στοιχεία. Νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για μας. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και με τους συνεργάτες μου. Πραγματικά, νομίζω ότι γίνεται μια πολύ σημαντική και αξιόλογη δουλειά κι έτσι ελπίζουμε να είναι και στη συνέχεια».

Για το αν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές:

«Θέλουμε να κινηθούμε για έναν ή δύο ακόμα παίκτες. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή διότι θέλουμε να είναι κάτι αρκετά καλό για την ομάδα μας».

Για τη συνεργασία με τον ΑΟΧ και το όνομα της νέας ομάδας:

«Η γνώμη μου είναι ότι δύο μεγάλες ομάδες, ο ΑΟΧ με την ιστορία του και ο Κισσαμικός με αυτά που έχει καταγράψει τα τελευταία χρόνια, όλο αυτό που πάει να χτιστεί θα είναι κάτι πολύ αξιόλογο για το Νομό Χανίων. Αρκεί πραγματικά να μην υπάρξουν δεύτερες σκέψεις πίσω από αυτό, είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μετά από αυτό που έχει γίνει, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να “καλλιεργήσουμε” στους εαυτούς μας ότι πλέον εκπροσωπούμε ένα μεγάλο Νομό σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να μας δώσει πολλά κίνητρα για τη συνέχεια και για το πρωτάθλημα».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΔευτέρα, 28 Αύγουστος 2017 21:07

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep