«Ευχαριστώ» και κλήση

Ευχαριστήριο του ΑΟΧ - Κισσαμικός προς τη Συνεταιριστική Τράπεζα. Κλήση στην Ενόπλων για Μουντοκαλάκη.

Στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων παρουσιάστηκε το πλάνο συνεργασίας Κισσαμικού - ΑΟΧ και η ΠΑΕ εξέδωσε το κάτωθι ευχαριστήριο: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας για την παρουσίαση του πλάνου συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Κισσαμικός και τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά».

Σε ό,τι αφορά στον Στέλιο Μουντοκαλάκη, κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ενόπλων για το φιλικό της Πέμπτης (24/08). Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Σημαντική διάκριση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Στέλιο Μουντοκαλάκη αλλά για την ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός αποτελεί η εκ νέου κλήση του στην Εθνική Ενόπλων. Ο Μουντοκαλάκης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας από τον περασμένο Φεβρουάριο, κλήθηκε για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει την Πέμπτη (24/08) και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Εθνική Ενόπλων. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα φιλικά ματς της Εθνικής Ενόπλων με τις Μικτές ομάδες Χανίων, Ρεθύμνου και Πικερμίου-Ραφήνας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 13:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep