Με τη βούλα Παντελάκης

Ο Κισσαμικός ανακοίνωσε την παραμονή του 22χρονου αμυντικού.

Με το δελφίνι στη φανέλα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νώντας Παντελάκης. Τη Δευτέρα (31/07) η διοίκηση του Κισσαμικού ανακοίνωσε την παραμονή στο ρόστερ του 22χρονου αμυντικού, ο οποίος είχε συμφωνήσει προ ημερών για να συνεχίσει στην ομάδα του Καστελίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν η εξής:Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Επαμεινώνδα (Νώντα) Παντελάκη για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Παντελάκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο με τον Κισσαμικό, τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το γεγονός ότι ο Κισσαμικός από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα Χανιά. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Η μετακόμιση του Κισσαμικού στα Χανιά έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω γιατί δημιουργούνται νέα δεδομένα και αποκτά η ομάδα άλλη δυναμική. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας μέσα από σκληρή δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτή την προσπάθεια».

Last modified onΔευτέρα, 31 Ιούλιος 2017 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep