Καρέ υποψηφίων

Ποιοι προπονητές βρίσκονται στη λίστα του Κισσαμικού για να διαδεχτούν τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή βρίσκεται ο Κισσαμικός. Οι συζητήσεις με υποψηφίους έχουν ενταθεί έπειτα από το διαζύγιο με τον Σπύρο Μπαξεβάνο και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν πού θα καταλήξουν. Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από το πλάνο των Κρητικών και τι μπάτζετ θα καθορίσουν ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Το όνομα του Γιώργου Πετράκη είναι στη λίστα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως δεν είναι το μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται, επίσης, τα ονόματα των Λουκά Καραδήμου, Άγγελου Διγκόζη και Γιώργου Βαζάκα.

Ο Καραδήμος εργάστηκε φέτος στον Ιωνικό (6-0-0), ενώ προηγουμένως θήτευσε ως πρώτος προπονητής σε Καλλιθέα και Καλλονή. Ο Διγκόζης τη χρονιά που ολοκληρώθηκε δούλεψε στην Καβάλα (9-8-6), ενώ στη Football League έχει δουλέψει σε Κέρκυρα, Αιγινιακό, Τύρναβο και Παναχαϊκή.

Σε ό,τι αφορά στον Βαζάκα, είναι ο πιο έμπειρος από όλους με 311 παρουσίες σε πάγκους Β' Εθνικής. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην Καλλονή (0-2-3) και την ολοκλήρωσε στον Πανελευσινιακό (3-6-5).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 14:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep