Πίστη για την παραμονή

Απών στον Κισσαμικό ενόψει ΑΟΧ είναι ο τιμωρημένος Γιαλούσης. Ατομικό ο Νικόλτσης.

Μπροστά κοιτάει ο Κισσαμικός μετά την ήττα (3-1) από τα Τρίκαλα στα Περιβόλια. Οι «κυανόλευκοι» για δεύτερο διαδοχικό ματς δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία και καλούνται πλέον να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να πετύχουν τον στόχο της άνετης παραμονής.

Το θετικό για τον Κισσαμικό είναι ότι από τα έξι ματς που απομένουν τα τέσσερα θα τα δώσει στα Χανιά. Την προσεχή αγωνιστική αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος τον ΑΟΧ, ενώ θα υποδεχτεί Καλλιθέα, Αγροτικό Αστέρα και Πανθρακικό.

Ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΟ Χανιά ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Λευτέρη Γιαλούση. Αντίθετα, ο Αλέξης Σελινιωτάκης εξέτισε και επιστρέφει. Από την προπόνηση της Δευτέρας (01/05) απουσίασε ο Ποκόνγκ, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την άδειά του, ενώ  ατομικό ακολούθησε  Νικόλτσης. Από εκεί και πέρα, αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Οι υόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ενώ ακολούθησε και διπλό τακτικής.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 22:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep