Πρόβλημα με Παντελάκη στον Κισσαμικό

Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης έμεινε εκτός αποστολής, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Σπύρο Μπαξεβάνο, στην τελευταία προπόνηση του Κισσαμικού, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (09/04, 16:00) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης είδε τον Επαμεινώνδα Παντελάκη να μην μπορεί να βγάλει την τελευταία προπόνηση. Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει πως ο 22χρονος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσειςστον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να μην ταξιδεύει με την υπόλοιπη ομάδα, το βράδυ της Παρασκευής, με προορισμό την Αθήνα και κατά συνέπεια να χάνει το παιχνίδι της Ριζούπολης.

Εκτός του Παντελάκη, ο Μπαξεβάνος για μία ακόμα φορά άφησε εκτός πλάνων του Ν' Γκουέμ, Ποκόνγκ. Αμφότεροι έχουν να αγωνιστούν εδώ και ένα μήνα με τους «κυανόλευκους» και προφανώς δεν υπολογίζονται. Στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψουν ακόμα οι Γκέκας, Θέος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας του Κισσαμικού:

Λαζαρίδης, Πολίτης, Μπουγαΐδης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Κίκε, Βλάχος, Νικόλτσης, Μάντζης, Στογιάνοφ, Μίλιτς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep