Αποστολή για δύο ματς

Οι Κίκε, Ποκόνγκ, Σταθάκης, Βλάχος δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Κισσαμικού για τα ματς με Τρίκαλα και Άρη.

Για περίπου μία εβδομάδα θα λείψει από τη βάση του ο Κισσαμικός. Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (08/03, 15:00) τα Τρίκαλα εκτός έδρας στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Δεν θα γυρίσουν, όμως στα Χανιά, καθώς στις 12 Μαρτίου αντιμετωπίζουν τον Άρη εκτός έδρας. Έτσι, ο προπονητής, Σπύρος Μπαξεβάνος έβγαλε αποστολή και για τα δύο ματς.

Εκτός πλάνων του προπονητή των Κρητικών έμειναν οι τραυματίες Κίκε, Ποκόνγκ, Σταθάκης και Βλάχος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο). Απόντες από το ματς με τα Τρίκαλα θα είναι οι Λαζαρίδης, Παντελάκης λόγω τιμωρίας και ο Τσερκέζος που έχει ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τη Λαμία. Όλοι, όμως θα παίξουν κόντρα στον Άρη.

Η 18άδα για τον αγώνα με τα Τρίκαλα αποτελείται από τους: Γκέκα, Πολίτη, Γιαλούση, Μπουγαΐδη, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκη, Μπολάκη, Τσοντάκη, Κουρέλλα, Γκούμα, Ψιάνο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέο, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτση, Μάντζη. Σε αυτούς θα προστεθούν οι Λαζαρίδης, Παντελάκης, Τσερκέζος ενόψει της αναμέτρησης της 20ής αγωνιστικής.

Last modified onΔευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep