Παραιτήθηκε ο Μπαξεβάνος

Την παραιτήσή του στη διάθεση της διοίκησης του Κισσαμικού έθεσε ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

«Βαριά» ήττα με 4-0 γνώρισε ο Κισσαμικός στον Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα και στη συνέντευξη Τύπου ο Σπύρος Μπαξεβάνος τόνισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ταρακουνηθεί η θέση, δηλώντας την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής των Κρητικών σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις ήττες φταίει πάντα ο προπονητής, στις νίκες κερδίζουν οι παίκτες».

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που κέρδισε σήμερα. Δεν μπορείς να πεις πολλά για αυτό το παιχνίδι, ειδικά από τη δική μου πλευρά. Το μόνο που θα πω είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε, για όλα φταίει ο προπονητής, για την εικόνα, για το βαρύ σκορ. Στη διάθεση της διοίκησης είναι η παραίτησή μου γιατί νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν δυνατότητες. Πρέπει να υπάρξει ένα γερό ταρακούνημα για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στην επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος», είπε αρχικά και συμπλήρωσε αναφορικά με την έκταση του σκορ:

«Η ομάδα είναι υγιής, χωρίς προβλήματα. Σίγουρα το σκορ σε πειράζει. Η ομάδα μας εκτός από τα παιχνίδια του Κυπέλλου που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν είχε δεχθεί πάνω από δύο γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Γι’ αυτό δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο εφόσον η διοίκηση δείξει τη στήριξή της, τόνισε: «Θα το δούμε. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Προσπαθείς πρώτα να πάρεις λίγο τις ευθύνες από τους ποδοσφαιριστές, είναι θέμα ψυχολογίας αυτή τη στιγμή. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να φύγει ένας προπονητής. Στις ήττες φταίει πάντα ο προπονητής, στις νίκες κερδίζουν οι παίκτες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Αλμπέρτο Ν’ Γκουέμ, ο οποίος τόνισε: «Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες ως ομάδα. Ο Αγροτικός ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι νωρίς γκολ. Κάναμε λάθη και ήταν δύσκολο για εμάς να συνεχίσουμε και να απαντήσουμε στο σκορ».

Last modified onΣάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep