«Δεν το φανταζόμασταν»

Ο Δημήτρης Πολίτης μίλησε για την πρόκριση του Κισσαμικού και την επέμβαση του στο πέναλτι. Ο Δημήτρης Πολίτης μίλησε για την πρόκριση του Κισσαμικού και την επέμβαση του στο πέναλτι.

O τερματοφύλακας του Κισσαμικού Δημήτρης Πολίτης μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV για την πρόκριση και το πέναλτι που έπιασε.

Το είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους μετά τη νίκη μέσα στις Σέρρες, αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έρθει τόσο εύκολα η πρόκριση στους «16» και με πρωτιά... σύμφωνα με τον Δημήτρη Πολίτη.

«Από την στιγμή που κερδίσαμε στον Πανσερραϊκό και το άλλο παιχνίδι του ομίλου είχε έρθει ισόπαλο, είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μπορούσαμε να προκριθούμε. Φυσικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως αυτή η πρόκριση θα ερχόταν τόσο εύκολα στη συνέχεια και μάλιστα να περάσουμε και ως πρώτοι».


Για την φάση του πέναλτι και την επέμβαση είχες κάποιο ένστικτο;
«Διάλεξα να πέσω δεξιά και μου βγήκε ώστε να πιάσω το πέναλτι».

Στην επόμενη φάση τι στόχοι υπάρχουν;
«Δεν το ξέρουμε εμείς, ο Θεός ξέρει. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και θα πάμε τώρα στην Καρδίτσα να πάρουμε κάτι θετικό με την Αναγέννηση, βαθμό ή βαθμούς. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία».

 

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep