Γιορτή με Λεβαδειακό

Στον Κισσαμικό θα παίξουν χωρίς άγχος στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Κισσαμικός μετά τις τελευταίες νίκες. Το 3-0 επί του Πανιωνίου και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά και το 2-1 επί της Σπάρτης έχουν δώσει ψυχολογία στην ομάδα, για την οποία ο αγώνας με τον Λεβαδειακό την Τρίτη (13/12, 15.00) στο Δημοτικό γήπεδο Μάλεμε είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στην ομάδα του Καστελλίου, μάλιστα, το βλέπουν το ματς ως γιορτή. Ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεδομένα εκτός θα μείνει ο Σταθάκης, ενώ τη Δευτέρα (12/12) θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Κίκε.

Σε δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ανέφερε: «Μετά από την ιστορική νίκη-πρόκριση απέναντι στον Πανιώνιο η ομάδα μας σε ένα παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα θα υποδεχθεί ακόμα μία ομάδα της Super League, τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-2017.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Μάλεμε. Σας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την ομάδα που “έγραψε” ιστορία με την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας».

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep