«Τιμή που θα υποδεχθούμε τον Άρη»

Οποιος θέλει το ματς περισσότερο θα νικήσει στο Κισσαμικός – Άρης, σύμφωνα με τον Απόστολο Λεκίδη

Έναν παλιό γνώριμο θα συναντήσει ο Άρης στον Κισσαμικό, στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 16:00 στα Περιβόλια. Ο λόγος για τον Απόστολο Λεκίδη, ο οποίος αγωνίστηκε ως παίκτης στους «κίτρινους» και πλέον είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα του Καστελίου.

Ο Λεκίδης μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press» για το παιχνίδι, αλλά και τις μνήμες του από τον Άρη.

«Περιμένω να αναγεννηθεί επιτέλους ο σύλλογος. Το έχουν ανάγκη όλοι οι Αρειανοί, είτε βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είτε μακριά όπως εμείς. Πρωτάθλημα χωρίς τον Άρη δεν έχει ουσία και νόημα. Κάτι καλό φαίνεται πως γίνεται το τελευταίο διάστημα, ελπίζω να είναι αρκετό για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση», τόνισε αρχικά.

Πώς αντιμετωπίζετε στην Κρήτη την αναμέτρηση;

«Είναι τιμή μας που θα υποδεχθούμε τον Άρη. Οι παίκτες μας το περιμένουν πως και πως και είναι απολύτως λογικό. Έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και ελπίζουμε ό,τι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Η διακοπή του πρωταθλήματος σας ευνόησε;

«Σίγουρα δεν είναι καλό για καμία ομάδα. Τόσο η καθυστέρηση της έναρξης, όσο και η διακοπή δεν μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε ρυθμό. Από την άλλη, ξεπεράσαμε κάποιους μικροτραυματισμούς και πλέον ο προπονητής μας έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του».

Σας δίνει ελπίδες το γεγονός πως ο Άρης δεν έδειξε έτοιμος στις δύο πρώτες αγωνιστικές;

«Ο Άρης έχει το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας, αλλά και ένα δυνατό τεχνικό τιμ. Είναι δεδομένο αυτό. Από εκεί και πέρα, εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο. Νομίζω, πως όποιος το θέλει πιο πολύ το ματς θα το πάρει».

Περιμένετε αρκετό κόσμο στην αναμέτρηση;

«Η ομάδα μας είναι ένας σύλλογος οργανωμένος και πολύ συμπαθής. Δεν υπάρχει στον κόσμο μας φανατισμός. Σίγουρα, από τη στιγμή που αντίπαλος μας είναι ο Άρης, περιμένουμε και πολύ κόσμο στο γήπεδο».

Πρόσφατα, φορέσατε και πάλι τη φανέλα του Άρη, σε ένα φιλικό παιχνίδι βετεράνων που διεξήχθη στην Κρήτη.

«Είναι υπέροχο συναίσθημα, ειδικά μετά από τόσα χρόνια. Είδα παλιούς φίλους και συμπαίκτες και το σημαντικότερο ήταν πως ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Οι βετεράνοι του Άρη αποδεικνύουν ότι κάνουν εξαιρετικό έργο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep