«Ψάχνουμε συνεχώς κίνητρα»

Να μην πέφτει το βάρος στην επίθεση, με κόστος στην άμυνα θέλει ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στο φιλικό του Κισσαμικού με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Τα «δελφίνια» επικράτησαν 3-2, με τον τεχνικό της ομάδας να στέκεται στις αμυντικές παραλείψεις. Παράλληλα, τόνισε πως προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση σε αυτή τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

«Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, πρέπει να μείνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Αυτό ήταν το σημαντικό για εμάς. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα οργανωμένη και ψάχνει κομμάτια στον αγωνιστικό χώρο. Το θετικό είναι ότι μπορέσαμε να γίνουμε επιθετικοί και να βγάλουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Το αρνητικό για μένα και σε αυτό πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία, είναι το αμυντικό κομμάτι. Είχαμε πει ότι θέλουμε να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας επιθετικά, αλλά αυτό να μη γίνει εις βάρος της αμυντικής λειτουργίας. Δεν ξέρω αν το κάνουμε ηθελημένα ή κοιτάμε μόνο το επιθετικό κομμάτι, στο οποίο μας λείπουν ακόμα πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν μετράει θετικά ή αρνητικά η διακοπή του πρωταθλήματος: «Έχουμε κάποιους παίκτες τραυματίες μετά το ματς με τη Λαμία και χρειάζεται χρόνος για αποθεραπευτούν. Και παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι όπου βγάλαμε άλλους δυο τραυματισμούς. Αν λειτούργησε θετικά ή αρνητικά η διακοπή, θα φανεί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είμαστε. Το δύσκολο για εμάς είναι που κάνουμε προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο, καθώς καταπονεί τους ποδοσφαιριστές πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ψάχνουμε συνεχώς κίνητρα για τα παιδιά, όπως ήταν το φιλικό».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep