«Ίδιο καλό πρόσωπο με ΟΦΗ»

Ο Νώντας Παντελάκης εξέφρασε την πίστη του ότι ο Κισσαμικός θα δείξει καλό πρόσωπο και με τον ΟΦΗ.

Τους παίκτες του Κισσαμικού στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο εκπροσώπησε ο αμυντικός, Νώντας Παντελάκης, ο οποίος είπε για το 0-2: «Μετά από πολύ καιρό, πολλές προπονήσεις και πολλά φιλικά παίξαμε το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Ήμασταν πολύ καλοί… Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθροί, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά καταφέραμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις μπροστά μέχρι που κάναμε και το 0-2. Τέλειωσε το παιχνίδι αυτό, όπως είπαν και οι δύο προπονητές το Κύπελλο είναι άλλος θεσμός, κοιτάμε στο πρωτάθλημα να ξεκινήσουμε θετικά. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Για το αν είναι παιχνίδι γοήτρου αυτό απέναντι στον ΟΦΗ: «Σίγουρα, είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολύ στη δύναμη και πιστεύω ότι θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο».

* Πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λευκώνος περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τον Κισσαμικό. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Πανσερραϊκό έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ασκήσεις κατοχής και τελειώματα φάσεων.

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Λευκώνος που για δεύτερη χρονιά παραχώρησαν το γήπεδο της ομάδας για τις προπονήσεις του Κισσαμικού πριν και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό» ανέφερε η ΠΑΕ.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Οκτώβριος 2016 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep