«Να δείξουμε ετοιμότητα»

Η αποστολή του Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Στις Σέρρες δοκιμάζεται ο Κισσαμικός την Πέμπτη (27/10). Οι Κρητικοί ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος και, όπως δήλωσε ο τεχνικός, Σπύρος Μπαξεβάνος, στόχος είναι να δείξουν πως είναι έτοιμοι ενόψει πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά από πάρα πολλές εβδομάδες προετοιμασίας που κάνουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε εκεί και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι και για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Ο τερματοφύλακας, Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε σχετικά: «Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Πάμε χωρίς ρυθμό και θέλουμε λίγα παιχνίδια για να αποκτήσουμε ρυθμό μετά από τόσο καιρό που κάνουμε προετοιμασία. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (25/10) και η τεχνική ηγεσία άφησε εκτός αποστολής τους Γκέκα, Τσοντάκη, Φυντικάκη, Αντωνιάδη, Μίλιτς και Ποκόνγκ. Μεταξύ των επιλογών του Μπαξεβάνου βρίσκονται και δύο νεαροί που έγιναν επαγγελματίες προερχόμενοι από την Κ19. Πρόκειται για τον Γιάννη Λουβιτάκη (γενν. 28/01/1999) που από μικρή ηλικία εντάχθηκε στην Ακαδημία του Κισσαμικού φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα και τον Νίκο Καβράκη (γενν. 04/02/1999) που την περασμένη σεζόν μετεγγράφηκε στην Κ19 του Κισσαμικού, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 και Κ15 του Πλατανιά και στις Ακαδημίες της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας.

Η αποστολή: Λαζαρίδης, Πολίτης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Παντελάκης, Τσερκέζος, Παγώνης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σιλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Μάντζης, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Καβράκης, Λουβιτάκης.

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 14:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep