«Γι' αυτό δεν έγινε ΔΣ»

Ο Άρης Λυχναράς υποστήριξε ότι ΔΣ στη Football League δεν έγινε κατ' επιταγή ομάδων!

Υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος τάχθηκε ο αντιπρόεδρος του Κισσαμικού, Άρης Λυχναράς. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Στέλιος Σφακιανάκης δεν απέφυγε να κάνει ΔΣ, αλλά αυτό ματαιώθηκε, γιατί πολλές ομάδες δεν μπορούσαν να μεταβούν στην Αθήνα! Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη σέντρα του πρωταθλήματος:
«Απ' ό,τι πληροφορήθηκα, διότι είμαι εκτός Αθηνών, όντως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάμε. Κάποιες ομάδες ήθελαν και κάποιες οχι. Η πλειοψηφία όμως ήταν θετική».

Για τις ομάδες που είναι αντίθετες με την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Υπάρχει αυτή η τάση, γιατί δυστυχώς κάποιες ομάδες έχουν αφήσει να υπεισέλθει η αντιπαλότητα στα θέματα της ΕΠΟ, στην Football League. Πέρυσι όμως δεν είχαμε τέτοια θέματα και ήμασταν αγαπημένοι. Αυτές οι απόψεις κάνουν κακό. Πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα και μαθαίνω ότι προχωρούν και τα τηλεοπτικά με την ΕΡΤ, μαζί με κάποια άλλα κανάλια».

Για την πρόταση μομφής της Καλλιθέας για τον πρόεδρο της λίγκας, Στέλιο Σφακιανάκη:
«Η Καλλιθέα το κατέθεσε και στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας, μαζί με τα Τρίκαλα. Οι νομικοί σύμβουλοι όμως ξεκαθάρισαν ότι για να γίνει αυτό, πρέπει να το στηρίζουν τα 3/4 της λίγκας. Το θέμα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να το πλαισιώσουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε εμπορικά».

Για τον λόγο που δεν έγινε τελικά κάποιο ΔΣ στη λίγκα:
«Ο κ. Σφακιανάκης δεν απέφυγε να κάνει ΔΣ. Κάποιες ομάδες ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούσαν να έρθουν, γιατί είναι πολλά τα έξοδα. Κάτ' επιταγή αυτών των ομάδων αποφασίστηκε να μη γίνει ΔΣ».

Last modified onΤρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 00:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep