Ξεκίνημα με 18 στον Κισσαμικό

Οι επτά νέοι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού σε φωτογραφία τους από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι επτά νέοι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού σε φωτογραφία τους από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε η ομάδα της Κρήτης με τον τεχνικό της Σπύρο Μπαξεβάνο να έχει στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές που θα αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Την Τετάρτη (27/7) το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο Κισσαμικός και εκτός από τους εννέα που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους υπήρχαν ακόμη επτά νέα αποκτήματα της ομάδας. Οι Γκέκας, Πέεφ, Αντωνιάδης, Πολυχρόνης, Παγώνης, Μίλιτς και Ραπτάκης ήταν το νέο αίμα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και ο Ντος Σάντος. Σε αυτούς πρέπει να υπολογιστεί και ο Μούσα Ποκόνγκ που δεν ήταν στην πρώτη, αλλά και ο Ν' Γκουέμ που είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κισσαμικό.

Οι Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Βλάχος, Μάντζης, Τσοντάκης, Σταθάκης, Παντελάκης ήταν τα πρόσωπα που συνεχίζουν από πέρσι, ενώ υπάρχουν και τρεις ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος θα δώσει την έγκριση για την απόκτηση τους.

Την προπόνηση παρακολούθησε έξω από τον αγωνιστικό χώρο και ο Μιχάλης Φραγκουλάκης που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο 32χρονος μέσος μετά το πέρασμα του από τον ΟΦΗ επέστρεψε στο Καστέλι για τον Κισσαμικό.

 ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ  
ΤΑΣΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ   30  Α                 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ   28 Α
ΟΛΙΒΕΡ ΠΕΕΦ  29  Μ 
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΙΛΙΤΣ 27 Ε 
ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΚΕΚΑΣ  21 Τ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 23  Μ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 22  Α  

           

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep