Συγχαρητήρια και βραβεύσεις

Ο Κισσαμικός συνεχάρη την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και βράβευσε το τμήμα Προπαίδων.

Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Προπαίδων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα βράβευσε ο Κισσαμικός πριν την έναρξη του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως ανέφερε σε δελτίο Τύπου:

Την τιμητική της είχε η ομάδα Προπαίδων του Συλλόγου μας, στο περιθώριο του αγώνα Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 34η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ 2015-2016. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Προπαίδων, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία τους, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πριν τη σέντρα του αγώνα.

Στη συνέχεια ένα-ένα παιδί παραλάμβανε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη και τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο Ξηρουχάκη ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα για τη σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Προπαίδων. Οι πρωταθλητές και ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, ο προπονητής τους Γιώργος Σημαντηράκης, κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο Μάλεμε για το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν της πρώτης ομάδας του Κισσαμικού».

Η κρητική ομάδα συνεχάρη και την ΑΕΕΚ ΙΝΙΚΑ για την άνοδο στη Γ' Εθνική: «Η ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο Τεχνικό Επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για την ιστορική επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 30 Μάιος 2016 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep