Φιλική πεντάρα ο Κισσαμικός

Ο Κισσαμικός επικράτησε 5-1 της Δόξας Παχιανών σε φιλικό παιχνίδι.

Η αποστολή του Κισσαμικού επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Δευτέρας (09/05), όμως το απόγευμα το πρόγραμμα προέβλεπε φιλικό ματς. Όσοι μπήκαν ως αλλαγή με την Καλλιθέα ή δεν έπαιξαν καθόλου μαζί με τέσσερις ποδοσφαιριστές από την Κ19 αντιμετώπισαν τη Δόξα Παχιανών και επικράτησαν 5-1. Σκόρερ χρίστηκαν οι Μάντζης (2), Βαττής, Παντελάκης, Λουβιτάκης. Για τη Δόξα σκόραρε ο Παπαδοκωνσταντάκης.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Λουβιτάκης, Παντελάκης, Μπερντίος, Τσοντάκης, Πότσι, Σμίλτος, Μάνιας, Βαττής, Σκραπάρας, Μάντζης. Έπαιξαν και οι Πλατινάκης, Λαφαζάνης.

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χριστουλάκης, Αναστασόπουλος, Λάμσε, Αντ. Μαρκουλάκης, Κορωνάκης, Χρυσός, Παπαδάκης, Γαβαλάς, Κένγκα, Περράκης, Καβρουλάκης. Έπαιξαν και οι Ασημίνας, Νεμπαυλάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Λαντζάκης, Διγενάκης, Ανδρεαδάκης.

Σε ό,τι αφορά στον Αλέξη Σελινιωτάκη, ο εκ των αρχηγών του Κισσαμικού παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (09/05) στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάιος 2016 19:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep