Ταραλίδης: «Στον... κατήφορο»

Ο Γιάννης Ταραλίδης αναφέρθηκε στην επιλογή του να επιστρέψει στην Κύπρο.

Για τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε σε κυπριακά ΜΜΕ ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Κισσαμικό και θα ενισχύσει την Καρμιώτισσα την επόμενη σεζόν, τόνισε ότι στη χώρα μας το ποδόσφαιρο έχει πάρει τον... κατήφορο και σημείωσε ότι βοήθησε αρκετά την ομάδα των Χανίων.

Συγκεκριμένα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα 92,8» ο Ταραλίδης είπε: «Σίγουρα δεν θέλαμε να φύγουμε από την Κύπρο πριν από έξι μήνες, αλλά για λόγους υγείας ενός στενού μας προσώπου γυρίσαμε Ελλάδα. Πριν από λίγο καιρό ψάξαμε για να γυρίσουμε, γιατί αγαπήσαμε το νησί και κάναμε καλούς φίλους. Το ποδόσφαιρο της Ελλάδας έχει πάρει τον κατήφορο και γενικά η Ελλάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ».

Στην ιστοσελίδα «reporter.com.cy» ανέφερε: «Ήταν πολύ καλή η παρουσία μου στον Κισσαμικό, θεωρώ πως τον βοήθησα σημαντικά. Βεβαίως, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι και η καλύτερη. Είναι δύσκολα τα πράγματα, χρειάζεται να γίνουν πολλά για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και που ταλαιπωρούν το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια».

Last modified onΤετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep