Μάντζης: «Ακόμα πιο ψηλά»

Ο σκόρερ του Κισσαμικού, Βασίλης Μάντζης μίλησε για τα δύο τέρματα απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο ο σκόρερ του Κισσαμικού, Βασίλης Μάντζης ανέφερε: «Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και για την ομάδα και για εμένα, που πέτυχα τα δύο γκολ. Το καλό είναι όμως ότι πήραμε τη νίκη και αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας στείλουν πιο ψηλά, αφού ακολουθούν τα δύο ματς που θα πάρουμε χωρίς αγώνα τους βαθμούς και ενδιάμεσα αυτό με τον Απόλλωνα και αυτό ικανοποιητικό για εμάς».

Για το γεγονός ότι στην πρώτη του παρουσία στη Football League έχει φτάσει ήδη τα 7 γκολ:
«Είμαι ευχαριστημένος και γενικά προσπαθώ η εικόνα μου να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερη, για να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Οι Κρητικοί την προσεχή εβδομάδα θα πάρουν άνευ αγώνα το τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη και έτσι πήραν διήμερο ρεπό. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που αναμένεται να το πάρει άνευ αγώνος λόγω της αποχώρησης της ομάδας του Ηρακλείου από το πρωτάθλημα. Με βάση το γεγονός ότι το επόμενο ματς είναι στις 8 Απριλίου με τον Απόλλωνα διαμορφώθηκε διαφορετικά σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα το πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τη συνέχεια:

Δευτέρα 28/03: Ρεπό
Τρίτη 29/03: Ρεπό
Τετάρτη 30/03: Απογευματινή προπόνηση
Πέμπτη 31/03: Διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα)
Παρασκευή 01/04: Ρεπό
Σάββατο 02/04: Απογευματινή
Κυριακή 03/04: Πρωινή

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep